ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Τριήμερο με σκουπίδια στους δήμους

22/10/2019 8:30:00 πμ

Τριήμερο με σκουπίδια στους δήμους

Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των δήμων.

Αρκετοί δήμοι, απευθύνουν έκκληση προς τους πολίτες να μην βγάλουν σκουπίδια στους δρόμους για να προστατευτεί η δημόσια υγεία. Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα υπάρξει 24ωρη απεργία σε όλες τις υπηρεσίες των δήμων πανελλαδικά.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την διάταξη που δίνει τη δυνατότητα σύναψης δημόσιων συμβάσεων με ιδιώτες των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου των δήμων.

«Θα έχουμε προσωπικό ασφαλείας, πιστεύω ότι θα καλύψουμε τις ανάγκες» ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης. Εκτίμησε ότι την Πέμπτη μπορεί να προκύψουν ζητήματα ενόψει και του τριημέρου όμως όλες οι δυνάμεις θα βγουν στους δρόμους την Παρασκευή ώστε η εικόνα της πόλης να είναι όπως αρμόζει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την επέτειο του ΟΧΙ.
Copyright © 2020 RThess All rights reserved