ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Τριήμερα σε δελεαστικές τιμές στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

2/12/2019 4:27:04 μμ

Τριήμερα σε δελεαστικές τιμές στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης


Από το νέο έτος τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης καθιερώνουν τα «Black Weekends» («μαύρα» Σαββατοκύριακα). Σε επιλεγμένες ημερομηνίες όλο τον χρόνο, τα ξενοδοχεία που είναι μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα προσφέρουν τριήμερα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) σε δελεαστικές τιμές με την μείωση στο κόστος να φτάνει και το 60%.Εμπνευσμένοι από την «Black Friday» οι Ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, από τον Ιανουάριο του 2020 θα προσφέρουν φιλοξενία αλλά και παροχές σε άκρως χαμηλές τιμές στο πλαίσιο των «Black Weekends».


Στόχος είναι τα «Μαύρα Σαββατοκύριακα» να καθιερωθούν σε θεσμό και να πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο κυρίως σε περιόδους που δεν υπάρχει πολύ μεγάλη πληρότητα δίνοντας έτσι και ένα «boost» στους επιχειρηματίες.


Μιλώντας στην ThessNews η εξωτερική συνεργάτιδα της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που ασχολείται με το project «Black Weekends», Σαραβέλου Χρύσα, εξήγησε ότι στο πλαίσιο αυτού του τριημέρου θα υπάρχουν προνομιακές τιμές όχι μόνο στην διαμονή αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες των ξενοδοχείων. «Είναι ένα on –going project στο πλαίσιο του οποίου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης διαμένουν στα ξενοδοχεία σε τιμές που θα είναι από 30 έως 60 % κάτω και παίρνουν μέρος σε αποκλειστικά happenings και events». «Αν δεν είναι σε όλα, κάποια ξενοδοχεία μπορεί να δώσουν χαμηλές τιμές μόνο στην διαμονή ή μόνο στις υπηρεσίες τους», διευκρινίζει.


Σχετικά με το πώς μπορεί να ενημερωθεί κάποιος που ενδιαφέρεται για τα «Black Weekends», η κ. Σαραβέλου τόνισε ότι θα υπάρξει ειδική πλατφόρμα στην οποία θα μπορεί να δει κανείς ποιες ημερομηνίες θα είναι τα «Black Weekends» σε ποια ξενοδοχεία και σε τι τιμή θα κυμαίνεται η διαμονή και οι υπηρεσίες.


«Θα δοθεί μια κατεύθυνση και από τα ίδια τα ξενοδοχεία, για τις ημερομηνίες που έχουμε μια όχι τόσο υψηλή πληρότητα ώστε να μπορέσουν να υπάρξουν και πολύ χαμηλές τιμές», εξηγεί  η κ. Σαραβέλου τονίζοντας παράλληλα ότι είναι πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο project στην Ελλάδα.Copyright © 2020 RThess All rights reserved