ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


ΠΑΟΚ: «Επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες, τα λέμε στα δικαστήρια!»

3/12/2019 10:49:55 μμ

ΠΑΟΚ: «Επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες, τα λέμε στα δικαστήρια!»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε ηχηρή απάντησε στα μυθεύματα που κυκλοφόρησαν από την πλευρά του Ολυμπιακού και παράλληλα δίνει ραντεβού στα δικαστήρια.

«Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, περιμένοντας την αποδοχή του «παραμυθιού» όπως τονίζει, της πλευράς Ολυμπιακού.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του paokfc.gr:

Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός.

 
Copyright © 2020 RThess All rights reserved