ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

1/6/2020 12:00:00 μμ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη και απαιτεί άμεση ανταπόκριση σε όλα τα επίπεδα. Η Ελληνικός Χρυσός λοιπόν, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται σε ολόκληρη τη χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προχώρησε στη σύσταση εκτάκτου ταμείου αρωγής το οποίο λειτουργεί τόσο για την ενίσχυση του υγειονομικού έργου στο Δήμο Αριστοτέλη στη ΒΑ Χαλκιδική, όσο και για τη στήριξη των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.
 
 
Δωρεές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
 
Δωρεά μίας ψηφιακής φορητής ακτινολογικής μονάδας αξίας €55.000 στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η οποία θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
Δωρεά 6 φορητών παρακλίνιων αναπνευστήρων αξίας €51.300 στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, συνεισφέροντας έτσι στην προσπάθεια για ετοιμότητα και επάρκεια της περιοχής σε καίριο ιατρικό εξοπλισμό.
Αγορά και διάθεση στο Υπουργείο Υγείας 1.000 3D printed προστατευτικών ασπίδων προσώπου, για τα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΓΝΧ Πολυγύρου. 
Δωρεά  €10.000 στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, για τη στήριξη των δομών υγείας στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στα Νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπανικολάου.
Δωρεά 1.000 ολόσωμων προστατευτικών φορμών στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Αγορά και διάθεση των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.
Δωρεά €10.000 στη μη κερδοσκοπική εταιρεία Συμμαχία για την Ελλάδα, που ανέλαβε την πρωτοβουλία για συγκέντρωση πόρων, με σκοπό την ενίσχυση του εξοπλισμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Δωρεά €20.000 προς τον ειδικό λογαριασμό που ενεργοποίησε το Υπουργείο Υγείας για την εισαγωγή αναλώσιμου υγειονομικού υλικού και μέσων ατομικής προστασίας.

 
 
 
Δωρεές στο Δήμο Αριστοτέλη


Δωρεά €10.000 στην Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση του Δήμου Αριστοτέλη «Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ», η οποία έχει αναλάβει το έργο της διανομής μέσων ατομικής προστασίας σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου και λειτουργεί τα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι». Επιπλέον, μέρος του ποσού αυτού διατέθηκε για τον εφοδιασμό των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου Αριστοτέλη με εξοπλισμό ατομικής προστασίας.
Δωρεά ύψους €10.000 για τις απολυμάνσεις όλων των σχολείων του Δήμου και άλλων δημοτικών και δημόσιων κτηρίων, όπως είναι τα ΚΕΠ, η Πυροσβεστική καθώς  και τα γυμναστήρια.
Αδιάκοπος συντονισμός με το Κέντρο Υγείας στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής με σκοπό την παρακολούθηση των αναγκών του, καθώς και τον εφοδιασμό του με αναλώσιμα υλικά ατομικής προστασίας. 
Πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας μέσω υπηρεσιών γενικού ιατρού, το οποίο ήδη προσφέρεται από την Ελληνικός Χρυσός, προς όφελος των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων.Copyright © 2020 RThess All rights reserved