ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Στις εκκλησίες απόψε οι πιστοί για την ακολουθία τις Αναστάσεως

26/5/2020 1:01:55 μμ

Στις εκκλησίες απόψε οι πιστοί για την ακολουθία τις Αναστάσεως

Εν μέσω καραντίνας οι πιστοί στερήθηκαν φέτος τη δυνατότητα να βιώσουν το Θείο Δράμα και την Ανάσταση του Κυρίου. Απόψε όμως θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στους Ιερούς Ναούς της χώρας την αναστάσιμη ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου ενώ θα μπορέσουν να λάβουν και το Άγιο Φως.

Εντός και εκτός των Ναών θα ισχύσουν οι κανόνες των αποστάσεων ενώ συστήνεται η χρήση μάσκας. Με ανάρτησή του στο fb ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό Ηλίας Μόσιαλος, έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους πιστούς φέρνοντας ως παράδειγμα τη Φρανκφούρτη όπου σε λειτουργία Βαπτιστών μολύνθηκαν 107 και πλέον άνθρωποι.

«Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία Βαπτιστών στην Φραγκφούρτη, ενώ τηρήθηκαν όπως αρχικά ισχυρίστηκαν όλα τα μέτρα: κατά την διάρκεια της λειτουργίας, οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν μάσκες. Στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας».

Ο κ. Μόσιαλος, σχολίασε την αναδημοσίευση ως εξής: «Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε,ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας».Copyright © 2020 RThess All rights reserved