ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Με 235 διεθνείς πτήσεις το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

1/7/2020 7:31:15 μμ

Με 235 διεθνείς πτήσεις το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού

Αυτή είναι η λίστα με τις πτήσεις που έφτασαν και θα φτάσουν στην Αθήνα αλλά και σε 16 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Συνολικά 235 ήταν οι προγραμματισμένες αφίξεις διεθνών πτήσεων στα ελληνικά αεροδρόμια για σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου, στην πρεμιέρα του ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα, έφτασαν ή/και φτάνουν εντός της ημέρας πτήσεις σε Αθήνα και 16 περιφερειακά αεροδρόμια, ως εξής:

Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας τηρούνται τα σχετικά υγειονομικα πρωτόκολλα και οδηγίες για την προστασία των εργαζομένων στον κλάδο των αερομεταφορών, των τουριστών και των κατοίκων των τουριστικών περιοχών.

Σύμφωνα με τις νέες αεροπορικές οδηγίες, επεκτείνεται μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μετακίνησης επιβατών από και προς την Ελλάδα με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και τη Σουηδία.

Επίσης, με ΝΟΤΑΜ παρατείνεται η απαγόρευση εισόδου στη χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών. Από τη συγκεκριμένη αεροπορική οδηγία (Νοtam) εξαιρούνται 14 χώρες: Αλγερία, Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Σερβία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.

 


Copyright © 2020 RThess All rights reserved