ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Τσίπρας για Παππά-Παπαδημούλη: Δεν είμαι χωροφύλακας- Κρίνονται διαρκώς

5/7/2020 1:13:18 μμ

Τσίπρας για Παππά-Παπαδημούλη: Δεν είμαι χωροφύλακας- Κρίνονται διαρκώς

Νέα πυρά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύσει σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 

Με αφορμή, συγκεκριμένα, τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι «όλα έχουν πάει ανάποδα».

 «Πριν από έναν χρόνο η οικονομία είχε κάνει ένα μεγάλο άλμα, έτρεχε για 12 συνεχόμενα τρίμηνα με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, είχαμε μειώσει την ανεργία κατά 10 μονάδες, είχαμε αρχίσει να παίρνουμε τα πρώτα ουσιαστικά μέτρα ελάφρυνσης για μεγάλη μερίδα της κοινωνίας που είχε υποστεί μεγάλη ύφεση την περίοδο της κρίσης και έρχονται οι εκλογές  όπου ο κ. Μητσοτάκης τάζει στον ελληνικό λαό διπλάσια, ανάπτυξη, καλύτερες μέρες, περισσότερες δουλειές και με το που έρχεται πέφτει στη χώρα Αρμαγεδδών και έρχεται πριν από τον κορωνοϊό. Εκεί που είχαμε 12 τρίμηνα ανάπτυξη, στο β' τρίμηνο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη πάμε σε ύφεση».

Και συνέχισε: «Όλον αυτόν τον χρόνο διαψεύστηκαν όλες οι προσδοκίες. Επενδύσεις δεν ήρθαν, η καθημερινότητα των πολιτών δεν έγινε καλύτερη κι έρχεται κι ο κορονοϊός, ο οποίος μην σας πω ότι τον βολεύει κιόλας, διότι καλύπτει τη μεγάλη αποτυχία στην οικονομία, τα χρεώνει όλα εκεί».

«Εάν ο Μητσοτάκης δεν μπορεί, είμαστε εδώ για να ξανά βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά» πρόσθεσε, στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Τσίπρας.

Ειδική μνεία έκανε και στις καταγγελίες για την υπόθεση της Novartis, σημειώνοντας με νόημα ότι η κυβέρνηση «ψάχνει στον υπόνομο αντιπερισπασμό» για τα αδιέξοδα στην οικονομία.

Πάντως, πήρε αποστάσεις από τον Νίκο Παππά, ο οποίος φέρεται να συνομιλούσε με τον επιχειρηματία Σαμπύ Μιωνή, καθώς και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος φέρεται να μίσθωνε τα ακίνητά του σε μετανάστες και πρόσφυγες.

«Δεν έχω µάθει να λειτουργώ σαν χωροφύλακας ή παιδονόµος. Τα στελέχη µας είναι δηµόσια πρόσωπα» σχολίασε χαρακτηριστικά

 


Copyright © 2020 RThess All rights reserved