ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Σώα η 68χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη

7/12/2018 8:20:12 πμ

Σώα η 68χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη

Καλά στην υγεία της βρέθηκε η 68χρονη Φανή Σιμεντζή η οποία χάθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, από τη Θεσσαλονίκη.

Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη από πολίτη, που τη μετέφερε στο τοπικό Α.Τ και ενημέρωσε τη Γραμμή Ζωής για την ανεύρεσή της

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής:

Η περιπέτεια της κας Φανής Σιμεντζή έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Σιμεντζή είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 68χρονη χάθηκε την 05/12/2018, από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το απόγευμα της 06/12/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, 06/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη από πολίτη, που τη μετέφερε στο τοπικό Α.Τ. Η κα Φανή, επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Copyright © 2019 RThess All rights reserved