ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Ανοίγει αύριο ο «Αστερόκοσμος» στη ΔΕΘ - Τι νέο υπάρχει

7/12/2018 2:28:46 μμ

Ανοίγει αύριο ο «Αστερόκοσμος» στη ΔΕΘ - Τι νέο υπάρχει

Ο «Αστεροκοσμός» της ΔΕΘ-Helexpo, ανοίγει αύριο στις 17:00 τις πύλες του και θα είναι έτοιμος να προσφέρει διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.


Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μίλησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Αλέξης Τσαξιρλης, αναπληρωματικός Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ και ο εκπρόσωπος του Αστερόκοσμου, Σάκης Πετρόπουλος, ενημερώνοντας για τα όσα θα δούμε στον φετινό «Αστερόκοσμο».

Το μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο και φθηνότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, όπως τόνισε ο κύριος Πετρόπουλος,  θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό Fun Park, με 16 παιχνίδια και 2 παγοδρόμια για μικρούς και μεγάλους τα οποία θα είναι και το νέο στοιχείο που θα προστεθεί στον φετινό «Αστερόκσομο», κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Αστερόκοσμος, φέτος, διοργανώνεται εντός των στεγασμένων χώρων των περιπτέρων 13, 14 και 15 του εκθεσιακού κέντρου, δίνοντας τη δυνατότητα  στους επισκέπτες, να απολαύσουν τα παιχνίδια και τα δρώμενα του πάρκου, με πλήρη προστασία, έναντι των καιρικών φαινομένων. Πολλές  χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα με πρωταγωνιστές μάγους, τον Αι Βασίλη αλλά και τον Καραγκιόζη. 

«Ο «Αστερόκοσμος» προσελκύει επισκέπτες από πολλές περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης και κυρίως από  τα Βαλκάνια. Σε έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων θα προφέρει διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους . Η είσοδος θα παραμείνει η ίδια με τα τελευταία 6 χρόνια, στην τιμή των 7 ευρώ, οι πρώτοι 1000 που θα επισκεφθούν αύριο τον «Αστερόκοσμο» θα έχουν μείωση 50%.» τόνισε ο κύριος Ποζρικίδης.

«Εύχομαι και ελπίζω πως ο «Αστερόκοσμος» θα μας κάνει τουλάχιστον κάποιες ώρες να περάσουμε λίγο διαφορετικά δίνοντας μια διαφορετική διέξοδο στον εαυτό μας σε όλα αυτά τα ζητήματα που μας απασχολούν και ταλαιπωρούν» τόνισε ο κύριος Τσαξιρλής.


Eπομένως  με το εισιτήριο των 7 ευρώ οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στα παρακάτω:

   Σε 16 παιχνίδια Λούνα Παρκ

    Σε 2 Παγοδρόμια

    Στο σπίτι του Άη Βασίλη, στο ταχυδρομείο του Άη Βασίλη

    Σε παραστάσεις χορού, αγωνισμάτων, και ακροβατικών

    Σε παραστάσεις από τον μάγο Grey Ampa

    Σε παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Αγάπιο Αγαπίου

    Σε παραστάσεις θεάτρου και κουκλοθεάτρου

Τα μοναδικά παιχνίδια που έχουν έξτρα χρέωση:

Moonraker: 1€

Musik Express:  1€

5D: 3€

Σε πολυάριθμα άλλα δρώμενα και εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, μουσικοκινητικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια κατασκευής χειροτεχνιών, Facepainting (ζωγραφική προσώπου), DJ Santa Party, και πολλά άλλα happenings, αλλά και εκπλήξεις!

Επιπλέον παρέχεται Δωρεάν Parking, εντός του χώρου της Δ.Ε.Θ. (από την Πύλη Εμπορίου επί της οδού Εγνατία).

Δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά έως 1 μέτρο ύψος και ΑΜΕΑ.Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Παιχνίδια Περιπτέρου 13

Παγοδρόμιο Α’ και Β’

ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΤΑΥΡΑΚΙΑ

ΤΣΙΡΚΟΛΙΝΟ

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑΠαιχνίδια Περιπτέρου 14

ΔΡΑΚΟΣ

ΙΠΤΑΜΕΝΑ CARTOON

ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣΠαιχνίδια Περιπτέρου 15

BRUCOMELA

CAROUSEL

LABIRINTO DI CRISTALLI

CRAZY DANCE

TAGADA MOONRAKER

MUSIK EXPRESS
Copyright © 2019 RThess All rights reserved