ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Στην Αθήνα η 'σκυτάλη' μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στα Σκόπια

12/1/2019 12:17:48 μμ

Στην Αθήνα η 'σκυτάλη' μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στα Σκόπια

Σε ελληνικό έδαφος περνούν οι πολιτικές εξελίξεις μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη βουλή των Σκοπίων.
Δρομολογούνται ραγδαίες πολιτικές, με επίκεντρο τον Πάνο Καμμένο και το μέλλον της συγκυβέρνησης. Ανοικτό το ραντεβού Τσίπρα- Καμμένου. Αναβλήθηκε η χθεσινή συνάντηση λόγω της ψηφοφορίας στη βουλή των Σκοπίων. Άγνωστο προς το παρόν πότε θα πραγματοποιηθεί. 

'Άδειασμα' υπέστη ο Π. Καμμένος στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Στο κενό έπεσε η πρόταση Καμμένου να αποσυρθούν από την κυβέρνηση όλοι οι βουλευτές του κόμματός του, την οποία φέρεται να έριξε στο τραπέζι. Η συνεδρίαση της Κ.Ο φέρεται να διεκόπη μάλιστα με την επισήμανση ότι το όργανο θα βρίσκεται σε «διαρκή συνεδρίαση» ενόψει των εξελίξεων στα Σκόπια.

Με tweet ο Π. Καμμένος τόνισε ότι η μόνη διαφορά με την κυβέρνηση είναι το όνομα της Μακεδονίας. Νωρίτερα από τη βουλή ξεκαθάρισε πως ούτε απερχόμενος υπουργός είναι, ούτε τελεί υπό παραίτηση. 

«Ο Π. Καμμένος δεν θα παίξει το παιχνίδι του Μητσοτάκη», σχολίασε κυβερνητικό στέλεχος μετά τη στροφή του υπ. Άμυνας.

Για αυτοεξευτελισμό έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής», απάντησαν κυβερνητικές πηγές.

Copyright © 2019 RThess All rights reserved