ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Πρόταση Ζέρβα σε Μπουτάρη για υπηρεσιακή οικουμενική διοίκηση στον δήμο Θεσσαλονίκης

11/2/2019 1:48:11 μμ

Πρόταση Ζέρβα σε Μπουτάρη για υπηρεσιακή οικουμενική διοίκηση στον δήμο Θεσσαλονίκης

Η πρόταση αφορά την σύσταση  υπηρεσιακής οικουμενικής διοίκησης στον δήμο  έως τη λήξη της θητείας τους δημάρχου Θεσσαλονίκης   στις 31 Αυγούστου.

Η πρόταση του υποψηφίου για τον δήμο Κ. Ζέρβα έγινε με αφορμή τις δύο "ήττες" που υπέστη η διοίκηση Μπουτάρη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι καταψηφίστηκαν τόσο η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας, όσο και η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας."Η διοίκηση αυτή δεν μπορεί να διοικήσει. Όχι μόνο σε επίπεδο πλειοψηφίας, σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, αλλά και στις υπηρεσίες. Υπάρχει ένα χάος, τίποτα δεν λειτουργεί. Αυτό φαίνεται και στην πόλη. Προτείνω ο Γιάννης Μπουτάρης να σκεφτεί και να προχωρήσει σε μια υπηρεσιακή οικουμενική διοίκηση γι αυτούς τους εφτά μήνες που απομένουν. Κάνω έκκληση στον Γιάννη Μπουτάρη να αντιληφθεί πως δεν είναι σε θέση να διοικήσει με αυτούς τους ανθρώπους που του έχουν απομείνει και να απευθυνθεί σε όλες τις παρατάξεις να πάμε σε ένα οικουμενικό σχήμα" δήλωσε ο κ. Ζέρβας σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο FM. 


Copyright © 2019 RThess All rights reserved