ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Νέα πυρά του Π. Καμμένου σε βάρος του πρωθυπουργού

11/2/2019 2:27:53 μμ

Νέα πυρά του Π. Καμμένου σε βάρος του πρωθυπουργού

Στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την Συμφωνία των Πρεσπών. 

Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι σχεδίασε την ανατροπή της ΚΟ των ΑΝΕΛ, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Π. Καμμένος.

Υπενθύμισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι θα ρίξει τη κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, αντίθετα το είχε πει δημόσια τόνισε μιλώντας στον real fm. 

αναλυτικότερα ο κ. Καμμένος έίπε ότι αυτός που τον δικαίωσε τελικά «εν τη ρύμη του λόγου του και μέσα στον πανικό του στην ομιλία του στη Βουλή» ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός «ο οποίος αποκάλυψε και είναι πρωτοφανές αυτό για τα κοινοβουλευτικά χρονικά, ότι εκείνος έπιασε τους βουλευτές για να αποτρέψει, λέει, να γίνω Σαμαράς».

«Ομολόγησε, δηλαδή, ότι ο ίδιος σχεδίασε την ανατροπή της ΚΟ των ΑΝΕΛ», είπε, ενώ απαντώντας στην παρατήρηση ότι «ο πρωθυπουργός κατήγγειλε ότι αυτό έγινε ως άμυνα δική του (σ.σ.: του Αλ. Τσίπρα) στην προσπάθεια του Π. Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση», υπενθύμισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι θα ρίξει τη κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, αντίθετα το είχε πει δημόσια.

Έκανε λόγο για «προαναγγελθείσα αποστασία» προσθέτοντας ότι «γι' αυτό μίλησα για σχεδιασμό που οδήγησε στην αλλαγή της βούλησης των βουλευτών και της πραγματικής θέσης με την οποία εξελέγησαν με ανταλλάγματα» με αφορμή το ότι κυβερνητικά στελέχη έλεγαν πως "ακόμα κι αν φύγει ο Καμμένος πάλι έχουμε τους 151"».
Copyright © 2019 RThess All rights reserved