ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Γ. Ζαρωτιάδης: Οι σχηματισμοί που έχουν πολιτικό χρίσμα θα αποτύχουν να επιβάλλουν ένα δίπολο στη συζήτηση για την πόλη

15/3/2019 1:03:00 μμ

Γ. Ζαρωτιάδης: Οι σχηματισμοί που έχουν πολιτικό χρίσμα θα αποτύχουν να επιβάλλουν ένα δίπολο στη συζήτηση για την πόλη

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης.

Αναφορικά με την προεκλογική εκστρατεία και το κλίμα που
επικρατεί ο κ. Ζαρωτιάδης τόνισε ότι «υπάρχει συμμετοχή και του κόσμου και των υποψηφίων και αυτό είναι θετικό. Δεν ανήκω σε αυτούς που θεωρούν την πληθώρα των επιδιώξεων να κατεβεί κανείς στις εκλογές αυτές πρόβλημα. Θ υπάρχει μια συσσωμάτωση πολλών από τις πρωτοβουλίες και έτσι δεν θα έχουμε 25»

Συνεχίζοντας ο κ. Ζαρωτιάδης παρουσίασε δύο στοιχεία που τον προβληματίζουν σχετικά με την παρούσα κατάσταση με τους υποψηφίους δημάρχους. «Αρχίζει και με προβληματίζει ότι σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί επιλέγουν έναν στείρο επικοινωνιακό λόγο, το σύνθημα παρά τη θέση, την ατάκα παρά τη τοποθέτηση στα ζητήματα της πόλης. Οι θεσσαλονικείς πρέπει να ακούσουν προτάσεις συγκεκριμένες και ενσωματωμένες σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο όπως έχουμε εμείς και προτείνουμε», σημείωσε.

«Το δεύτερο που με προβληματίζει είναι ότι κάποιο από τους ανθυποψηφίων μου κυρίως αυτοί που έχουν ένα κομματικό μηχανισμό που πρέπει να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια τους παρασύρονται από αυτή την πίεση που νιώθουν και υιοθετούν τρόπους συμπεριφοράς που δεν τους τιμούν.  Σίγουρα στους δύο κυρίαρχα σχηματισμούς που έχουν κομματικό χρίσμα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, τους βολεύει και πιστεύουν ότι με διαφόρους τρόπους μπορούν να επιβάλλουν ένα δίπολο στη συζήτηση για την πόλη. Είμαι σίγουρος ότι θα αποτύχουν» πρόσθεσε

«Υπάρχει ο κίνδυνος παρασυρόμενης σε αυτή την κομματική αντιπαράθεση να οδηγηθούμε σε ένα κλίμα που δεν θα είναι γόνιμο», κατέληξε.

Copyright © 2019 RThess All rights reserved