ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Στην Θεσσαλονίκη ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου – Ο …survivor της μοιραίας πτήσης της Aithiopian Airlines (BINTEO)

15/4/2019 2:48:42 μμ

Στην Θεσσαλονίκη ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου – Ο …survivor της μοιραίας πτήσης της Aithiopian Airlines (BINTEO)

Συγκλονίζει η ιστορία του Αντώνη Μαυρόπουλο, του Έλληνα επιβάτη της μοιραίας πτήσης της Aithiopian Airlines που κατέπεσε, παρασέρνοντας στο θάνατο επιβάτες και πλήρωμα.
Ο κ. Μαυρόπουλος ως εκπρόσωπος μιας από τις εταιρείες που θα αναλάβουν τις μελέτες για την κατασκευή μονάδων Βιοαποβλήτων  στην κεντρική Μακεδονία, μίλησε για τα όσα σοκαριστικά έζησε και για τις συμπτώσεις που του έσωσαν τη ζωή .
Εκείνη την ημέρα ερχόταν από Αντισαμπέμπα για να επιβιβαστεί στην πτήση για Ναϊρόμπι προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγάλο συνέδριο του ΟΗΕ για το περιβάλλον .
Από την εταιρεία τον είχαν ενημερώσει ότι μόλις αποβιβάζονταν από το αεροπλάνο θα τον περίμενε ένας άνθρωπος προκειμένου να τον οδηγήσει στην πύλη και απλά του είπαν να έχει τις βαλίτσες μαζί του.
Αφού διαπίστωσε ότι δεν τον περίμενε κανείς κατευθύνθηκε μόνος του προς την πύλη Α12 για Ναϊρόμπι.
Εκεί όμως είδε ότι η πύλη είχε είδη κλείσει και μάλιστα με λουκέτο καθώς το αεροδρόμιο δεν διαθέτει σύγχρονα συστήματα.
Εκείνη την ώρα εκνευρίστηκε και άρχισε να διαμαρτύρεται καθώς είχε ήδη βγάλει εισιτήριο. Τελικά ένας εκπρόσωπος της εταιρείας του είπε ότι το λάθος ήταν δικό τους καθώς ο άνθρωπος που θα τον συνόδευε άργησε και δεν ειδοποίησε ούτε τηλεφωνικά.
Λίγο αργότερα τον ειδοποίησε ο διευθυντής ασφαλείας του αεροδρομίου για να του πει ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει με την επομένη πτήση καθώς ήταν ο τελευταίος επιβάτης μιας πτήσης που αγνοείται. Ο ίδιος στην αρχή δεν το πίστεψε και αντέδρασε, μάλιστα φοβήθηκε να μην κρατηθεί ως ύποπτος για τρομοκρατία και άρχισε να ενημερώνει τους δικούς του, ο διευθυντής ασφαλείας του εξήγησε ότι το αεροπλάνο χάθηκε και μπορεί να ήταν "η πιο τυχερή μέρα της ζωής του".Συγκλονιστική λεπτομέρεια είναι ότι ο ίδιος συνήλθε από το σοκ και κατάλαβε πόσο κοντά έφτασε στο θάνατο, όταν στην επιστροφή του δεν μπορούσε να κάνει check-in  καθως όπως τον ενημέρωσαν το σύστημα τον θεωρούσε νεκρό και είχε ακυρώθει το εισιτήριο του αυτόματα. Ο υπάλληλος δε που τον ενημέρωσε εβαλε τα κλάματα ενώ αργότερα ο διευθυντής ασφαλείας του ζήτησε να βγουν....selfie. 


Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Copyright © 2019 RThess All rights reserved