ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Mε παρουσία Κ.Καραμανλή η ομιλία του Ε.Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

15/5/2019 8:08:20 μμ

Mε παρουσία Κ.Καραμανλή η ομιλία του Ε.Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπιον η κεντρική εκδήλωση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον επικεφαλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

To παρών έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και από άλλες περιοχές, αλλά και σύσσωμα τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.
Να σημειωθεί ότι η παρουσία του κ. Καραμανλή σηματοδοτεί και τη σπουδαιότητα του γεγονότος, αλλά και την ενεργή συμπόρευση του πρώην πρωθυπουργού στο πλευρό του Ε.Μεϊμαράκη και συλλήβδην της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται άλλωστε για την κεντρική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, με ομιλητή τον κ. Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη, πριν από την τελευταία και  μεγαλύτερη, που θα γίνει , με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, θα είναι για δυο μέρες στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα και θα πραγματοποιήσει την τελική εκδήλωση των ευρωεκλογών, την Παρασκευή 24 Μαΐου. Την προηγούμενη μέρα θα κάνει περιοδεία στη Θεσσαλονίκη.
Φωτογραφικό Υλικό


Copyright © 2020 RThess All rights reserved