ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Τί αναφέρει το Λιμενικό για τον εντοπισμό της σορού του 62χρονου ψαρά

11/7/2019 8:22:22 μμ

Τί αναφέρει το Λιμενικό για τον εντοπισμό της σορού του 62χρονου ψαρά

Τραγικό τέλος είχε ένας 62χρονος ψαράς, ο οποίος έπεσε «θύμα» της «φονικής» καταιγίδας που έπληξε χθες το βράδυ τη Χαλκιδική και η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον εντοπισμό της σορού του 62χρονου ψαρά, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση η σορός εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ.Τ. στον εμπορικό λιμένα Ν. Μουδανιών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τον 62χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί απογευματινές ώρες την 10/07/2019, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής για διενέργεια αλιείας με αλιευτικό σκάφος και έκτοτε αγνοείτο, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε η σορός του, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή 6,8 ν.μ. νοτιοανατολικά Νέας Καλλικράτειας.

Η σορός εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ.Τ. στον εμπορικό λιμένα Ν. Μουδανιών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».
Copyright © 2020 RThess All rights reserved