ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Η βόλτα του Πρωθυπουργού στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ (ΦΩΤΟ+ VIDEO)

7/9/2019 10:58:48 πμ

Η βόλτα του Πρωθυπουργού στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ (ΦΩΤΟ+ VIDEO)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. μετά τη συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ και το ΔΣ των Εργαζομένων, ξεκίνησε την περιήγησή του στα περίπτερα της ΔΕΘ. 

O Πρωθυπουργός καθώς περνούσε από το περίπτερο του Ηρακλή στην 84η ΔΕΘ, έλαβε δώρο μία φανέλα ΓΣ Ηρακλής, με το όνομα Κυριάκος και τον αριθμό 111, όσα τα χρόνια της ομάδας.

Παράλληλα, όσο βρισκόταν στο περίπτερο της Εθνικής Άμυνας ο πρωθυπουργός είδε και αγκάλιασε τον σκύλο ο οποίος είναι ειδικός για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

«Όλα τα μηνύματα που θέλουμε να αναδείξουμε κατά του καπνίσματος και του εμβολιασμού» ανέφερε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον  Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νικόλαο Νίτσα, καθώς περνούσε από το περίπτερο του ιατρικού συλλόγου στην 84η ΔΕΘ.

Ακόμα μία φανέλα δέχτηκε ο Πρωθυπουργός την ώρα που πέρασε από το περίπτερο του Άρη, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.  Σε αυτή τη φανέλα αναγράφεται το Primer Mister και έχει τον αριθμό 1.

Ωστόσο, περνώντας από το περίπτερο του ΠΑΟΚ ο Πρωθυπουργός δέχτηκε μία πλακέτα με τον Δικέφαλο, και ανέφερε πως θα τα πουν το βράδυ.

Λίγη ώρα προτού πάει στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος του έκανε δώρο μία γραβάτα, με το λογότυπο της πόλης.

Φωτογραφικό ΥλικόΔείτε τα σχετικά βίντεο:

Copyright © 2020 RThess All rights reserved