ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Μεταφέρεται το εργοτάξιο του Μετρό στη Βενιζέλου - Θα κλείσει η Εγνατία προς ανατολικά (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

16/9/2019 9:56:45 πμ

Μεταφέρεται το εργοτάξιο του Μετρό στη Βενιζέλου - Θα κλείσει η Εγνατία προς ανατολικά (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί στο εργοτάξιο του σταθμού μετρό στη Βενιζέλου στο τμήμα Χαλκέων - Βενιζέλου με κατεύθυνση προς δυτικά.

Μόλις οι εργασίες ολοκληρωθούν το τμήμα του δρόμου θα δοθεί στην κυκλοφορία και το εργοτάξιο θα μεταφερθεί στην απέναντι πλευρά της Εγνατίας με μέτωπο ανατολικά προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες.

Πηγή από το εργοτάξιο ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι η όποια λύση επιλέγει για τα αρχαία θα υλοποιηθεί από τις εργασίες που θα γίνουν στο νέο εργοτάξιο που θα στηθεί.

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ 


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη (19-09-2019) θα εκτελεστούν εργασίες της Η΄ κατασκευαστικής φάσης στην περιοχή του σταθμού ¨Βενιζέλου¨ του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την ¨ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.¨. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού, Αγίας Σοφίας και Ίωνος Δραγούμη. Επιπροσθέτως η κυκλοφορία στο ανωτέρω αποκλεισμένο τμήμα καθώς επίσης και στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν σε αυτό, θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για τις κινήσεις των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.
2. Επανέρχεται στην κυκλοφορία η άνοδος της οδού Ελ.Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Εγνατία.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν διάρκεια τέσσερις (04) μήνες, ενώ έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.
Φωτογραφικό Υλικό


Copyright © 2020 RThess All rights reserved