ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία - Μέσα στο τρίμηνο θα υπάρχει βελτίωση (video)

27/11/2019 2:25:15 μμ

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία - Μέσα στο τρίμηνο θα υπάρχει βελτίωση (video)


Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γραμμή 52 αλλά και οι άλλες γραμμές ο κ. Σκόδρας αναγνώρισε ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμμα στον αριθμό των οχημάτων το οποίο όπως τόνισε πρέπει να αναπληρωθεί άμεσα και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση με στόχο το επόμενο τρίμηνο να υπάρχει αισθητή βελτίωση. 


Σύμφωνα με τον ίδιο το τελευταίο τρίμηνο αυξήθηκε κατά 60% ο αριθμός του στόλου των οχημάτων που κυκλοφορούν με το νούμερο των λεωφορείων στους δρόμους σε καθημερινή βάση να είναι μεταξύ των 320 και 340 αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται να γίνει ακόμη πολύ δουλειά.


Για τη σύμβαση με τα ΚΤΕΛ δήλωσε ότι θα προχωρήσει από την καινούργια χρονιά και θα δοθεί η δυνατότητα να μεταφέρουν 60-70 λεωφορεία που κυκλοφορούν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος εντός αυτού καλύπτοντας περίπου το 80% του μεταφορικού έργου.


Σημείωσε δε ότι δεν γίνεται σε μια μέρα να δρομολογηθούν 100 λεωφορεία αλλά σταδιακά μέσα στον Ιανουάριο. Ανέφερε ακόμη ότι δρομολογείται  μέσα στο επόμενο τρίμηνο η δημοπράτηση για την επισκευή 90 οχημάτων που είναι παροπλισμένα λόγω σημαντικών προβλημάτων που παρουσίασαν. 


Έδωσε δίκιο στους φοιτητές που διαμαρτύρονται λέγοντας ότι γίνεται προσπάθεια για να σωθούν λύσεις. Διαβεβαίωσε ότι τα πρώτα λεωφορεία που θα "περισσέψουν" θα  κατευθυνθούν σε αυτή τη γραμμή στοχευμένα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.


Σε ερώτηση του Ράδιο Θεσσαλονίκη για τον κόσμο που ταλαιπωρείται καθημερινά ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την κατάσταση και ζήτησε πίστωση χρόνου καθώς όπως είπε είναι μόνο 100 ημέρες στη διοίκηση του οργανισμού και τα προβλήματα είναι πάρα πολλά.
Copyright © 2020 RThess All rights reserved