ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Γκάζι για τα λευκά ταξί

7/8/2013 5:20:36 μμ

Γκάζι για τα λευκά ταξί

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγαίνουν το επόμενο διάστημα τα λεγόμενα λευκά ταξί. Παραδόθηκαν 21 άδειες ειδικής μίσθωσης και μία άδεια για ταξί ΑμεΑ στους δικαιούχους από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

Τα λευκά ταξί είναι εννέα θέσεων, δεν διαθέτουν ταξίμετρο. Εξυπηρετούν το κοινό κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, με συμφωνία μίσθωσης.

«Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχωρούμε στην υλοποίηση δράσεων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Η λειτουργία των λευκών ταξί πρόκειται να διευκολύνει τη μετακίνηση ομάδων άνω των τεσσάρων ατόμων, εξυπηρετώντας, παράλληλα, δρομολόγια από και προς τις απομακρυσμένες περιοχές πλησίον της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, αναμένεται να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα στους τουρίστες να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να επισκεφτούν τις όμορες τουριστικές περιοχές», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής.

Copyright © 2019 RThess All rights reserved