ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Νέα πόρτα στον Άρη : Οριστικά στην Γ?

28/8/2015 4:19:29 μμ

Νέα πόρτα στον Άρη : Οριστικά στην Γ?

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση, που κατέθεσαν ο Άρης και οι άλλες τρεις δευτεραθλήτριες της Γ? Εθνικής, για την αναψηλάφιση της υπόθεσης, επικαλούμενες την… γνωμοδότηση του Γκιρτζίκη στην επιστολή της ΑΕ Καραϊσκάκη.
Η επιτροπή της ΕΠΟ έριξε εκ νέου πόρτα στις δευτεραθλήτριες ομάδες της Γ? Εθνικής που παραμένουν οριστικά στην Γ? Εθνική.
Η μόνη ελπίδα του Άρη, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, είναι το διαιτητικό δικαστήριο, αλλά αυτό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δηλώσει αναρμόδιο. Μετά και τη σημερινή απόφαση, ο Άρης θα πρέπει να ετοιμάζεται για την Γ? Εθνική.

Η απόφαση :
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ? αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείαςτων σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Copyright © 2018 RThess All rights reserved