ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Τα βρήκαν Μητσοτάκης-Μειμαράκης

20/3/2017 2:43:50 μμ

Τα βρήκαν Μητσοτάκης-Μειμαράκης

Προχωράμε μαζί δήλωσε ο Β. Μειμαράκης μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ. Κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Μειμαράκης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα.
Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να τα ψηφίσει. Τσίπρας και Καμμένος έχουν επιλέξει να πορευθούν μόνοι τους, ανέφερε.

Η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμη καμπή και σταυροδρόμι για να ασχοληθούμε με κουτσομπολιά και παραπολιτική» απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις σχέσεις του με τον Κ. Μητσοτάκη και αστειευόμενος πρόσθεσε: «Μου πρότεινε εθνική συνεννόηση, για να λύσουμε το πρόβλημα του Τσακαλώτου να βγει με την Σκαρλέτ αλλά του είπα ο καθένας τα λύνει μόνος του αυτά..».Για τη στάση της ΝΔ όταν έρθει το πακέτο των μέτρων στη Βουλή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε: «Εφόσον ο Τσίπρας δεν προχώρησε σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη και εμείς δεν θα τα ψηφίσουμε. Το έχω πει από τότε που ήμουν πρόεδρος. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει το πακέτο και να προχωρήσει. Η χώρα σέρνεται. Το θέμα είναι αν θα τα ψηφίσουμε εμείς; Το θέμα είναι ότι οι Τσίπρας και Καμμένος αποδέχτηκαν να ολοκληρώσουν το πακέτο και να βγάλουν τη χώρα στις αγορές. Όταν είπαμε για εθνική ομάδα αρνήθηκαν. Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα».

Σε ερώτηση αν φοβάται ότι θα επαναληφθεί ό,τι συνέβη το 2015 είπε: «Οι παράμετροι δεν είναι ίδιοι με το 2015. Τότε δεν υπήρχε συμφωνία. Και να κλείσει αξιολόγηση η χώρα θα σέρνεται...».

Σε σχέση με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως και ο ίδιος θέλει να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως λένε και άλλα στελέχη της ΝΔ. «Μέχρι να φύγει τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε. Για τη χώρα προτάσσεται να κλείσει η αξιολόγηση» συμπλήρωσε.
Copyright © 2018 RThess All rights reserved