ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Ανάρτηση Μητσοτάκη στο fb για την κακή εικόνα των πανεπιστημίων

18/6/2017 1:47:08 μμ

Ανάρτηση Μητσοτάκη στο fb για την κακή εικόνα των πανεπιστημίων

Στην κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι πουθενά στον χώρο τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν παρουσιάζουν τέτοια εικόνα βανδαλισμών.

Αφορμή για την ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ στο Facebook ήταν, όπως σημείωσε, η πρόσφατη επίσκεψη φίλου του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο για διάλεξη. Εκείνος, όπως αναφέρει, εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι τόσο καλοί φοιτητές αποφοιτούν από ένα τόσο άθλιο περιβάλλον.

«Δυστυχώς, εγκλωβισμένοι στον μιθριδατισμό μας δεν αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση που επικρατεί σε πολλά δημόσια πανεπιστήμια. Θεωρούμε τους βανδαλισμούς, τη βρωμιά, τους τραμπουκισμούς, τους ξυλοδαρμούς, τις κλοπές μια φυσιολογική κατάσταση. Δεν είναι», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.

«Πουθενά στον κόσμο σοβαρά πανεπιστήμια δεν παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Και την ίδια στιγμή το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να καταργήσει ότι έχει απομείνει από το πανεπιστημιακό άσυλο. Ας φανταστεί ο καθένας πόσο θα βοηθούσαμε φοιτητές και καθηγητές μας αν τους εξασφαλίζαμε ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον», σημειώνει ακόμη.




Copyright © 2018 RThess All rights reserved