ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


'Πνίγηκε' η Τορώνη στη Χαλκιδική...'φυγή' των επισκεπτών

17/7/2017 1:14:32 μμ

'Πνίγηκε' η Τορώνη στη Χαλκιδική...'φυγή' των επισκεπτών

Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα. Το 'κύμα' χτύπησε σήμερα τη Χαλκιδική. Μαζική φυγή οχημάτων. Σημειωτόν η κίνηση από Χανιώτη μέχρι Ποτίδαια. Στη συνέχεια και μέχρι το Λάκκωμα δεν υπάρχει πρόβλημα. Από το Τσάνταλι όμως αρχίζουν και πάλι οι δυσκολίες μέχρι και την κατηφόρα της Καρδίας. Από το Ρύσιο ξεμπλοκάρει η κίνηση και το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος του Cosmos και προς τις δύο κατευθύνσεις. Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που θέλουν να προσεγγίσουν το εμπορικό κέντρο. Μπλόκαραν και οι παράδρομοι. Αυξημένη η κίνηση και στην Γεωργικής Σχολής.

Σοβαρά προβλήματα στη Χαλκιδική από το πέρασμα της 'Μέδουσας'. Κατολισθήσεις μετά το Πόρτο Καρράς. Φούσκωσαν οι χείμαρροι σε Τορώνη και Πόρτο Κουφό. Πλημμύρισαν καταστήματα και ξενοδοχεία στην Τορώνη. Το νερό στην παραλία της Τορώνης έφτασε μέχρι τα παράθυρα των αυτοκινήτων. Τη συνδρομή της Περιφέρειας με μηχανήματα ζήτησε η Πυροσβεστική.

Τα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά από το απόγευμα. Βελτιωμένος θα είναι αύριο ο καιρός. Ξανά καλοκαίρι αναμένεται από την Τετάρτη.


Copyright © 2018 RThess All rights reserved