ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Σημαιοφόροι...με κλήρωση!

3/8/2017 7:32:18 πμ

Σημαιοφόροι...με κλήρωση!

Ανατροπή για τους σημαιοφόρους στα δημοτικά σχολεία. Με Προεδρικό Διάταγμα ορίζεται ότι η επιλογή του σημαιοφόρου θα γίνεται με κλήρωση και όχι βάσει βαθμολογίας όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Το ίδιο θα ισχύει πλέον και για τους παραστάτες.

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση. Για «εξίσωση προς τα κάτω, παντού», έκανε λόγο ο Κ.Μητσοτάκης. «Στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ίπταται το πνεύμα Καρανίκα», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Νέο «χτύπημα» από τον Δημήτρη Καμμένο. Σημαιοφόροι με κλήρωση σημαίνει αφανισμός των Aρίστων, επεσήμανε. Πρόκειται για την δεύτερη διαφοροποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ μέσα σε ένα 24ωρο, μετά την καταψήφιση του άρθρου για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Επιμένει ο υπουργός Παιδείας ο οποίος έκανε λόγο για λαϊκισμό και ψευδεπίγραφο ενδιαφέρον για την παιδεία. Χαρακτήρισε «αναχρονισμό» την επιλογή των σημαιοφόρων ανάμεσα στους καλύτερους μαθητές.

Παράλληλα ταύτισε την κριτική της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι «αν διαβάσει κανείς τις ανακοινώσεις αυτών των δύο κομμάτων είναι σαν να είναι γραμμένες από τον ίδιο συντάκτη».

Copyright © 2018 RThess All rights reserved