ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Πόλεμος για τη σημαία. Νέο 'χτύπημα' Καμμένου

3/8/2017 11:58:55 πμ

Πόλεμος για τη σημαία. Νέο 'χτύπημα' Καμμένου

Βολές κατά του υπουργού Παιδείας από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένο με φόντο την επιλογή των σημαιοφόρων στα δημοτικά σχολεία με κλήρωση και όχι
με τη βαθμολογία. «Το κάθε κόμμα επιλέγει τους αρίστους, για να τους κάνει υπουργούς. Δεν έγινε από κλήρωση» τόνισε. «Η πατρίδα και οι αγώνες που έχουν δώσει οι Έλληνες και η έννοια της σημαίας πρέπει να την τιμούμε. Δεν χρειάζεται να απαξιώσουμε τα πάντα» πρόσθεσε.

Είναι η δεύτερη διαφοροποίηση του κ.Καμμένου μετά τη χθεσινή καταψήφιση του άρθρου για το πανεπιστημιακό άσυλο. Μάλιστα υποστήριξε πως υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που δεν συμφωνούσαν με το συγκεκριμένο άρθρο και το ψήφισαν.

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε στο μεταξύ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τους σημαιοφόροους. Η ΝΔ καταδίκασε την απόφαση με τον Κ.Μητσοτάκη για κάνει λόγο για «εξίσωση προς τα κάτω, παντού». Ο ΣΥΡΙΖΑ την κατηγόρησε ότι είναι δέσμια ακραία συντηρητικών και αναχρονιστικών αντιλήψεων.

Επέμεινε και ο υπουργός Παιδείας. «Για εμάς η σημαία δεν πρέπει να είναι βαθμολογικό έπαθλο. Όλοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν, όπως και υποχρέωση να την υπερασπίζονται», Δήλωσε, χαρακτηρίζοντας «αναχρονισμό» την επιλογή των σημαιοφόρων ανάμεσα στους καλύτερους μαθητές.

Copyright © 2018 RThess All rights reserved