ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Θεοδωράκης-Μπουτάρης

12/9/2017 3:35:31 μμ

Θεοδωράκης-Μπουτάρης

Τα είπαν στο δημαρχείο- Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είχε στο δημαρχείο ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης δηλωσε ότι το δρόμο που τώρα προσπαθούμε να χαράξουμε και που τον χάραξε ο Μακρόνησο στη Γαλλία δηλαδή κέντρο, ριζοσπαστικές απόψεις, μεγάλες μεταρρυθμίσεις τον έχει χαράξει και στο παρελθόν ο Γιάννης Μπουτάρης. Σημειωσε ότι είναι ένας Δημαρχος της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής παράταξης που υπερασπίστηκε τη λογική αλλά και τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Κλείνοντας τόνισε ότι είναι ένας απο τους ανθρώπους που με έσπρωχναν σε αυτή την υποψηφιότητα. "Θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη για να ενώσουμε την παράταξη και όχι να τη χωρίσουμε" τόνισε.

Απο την πλευρά του ο Γιάννης Μπουτάρης ανεφερε ότι ποτέ μια συνάντηση με το Σταύρο Θεοδωράκη δεν μπορεί να είναι τυπική, είναι ευχαρίστηση δίκη μου που ένας άνθρωπος που δεν ήταν ανακατεμένος με την πολιτική εμφανίστηκε, πάλεψε και αυτή τη στιγμή διεκδικεί την αρχηγία του κεντρώου χώρου. Σημείωσε ότι έχει πει κατ επανάληψη ότι τον ενοχλούν οι ορισμοί κεντροδεξιά , κεντροαριστερά. Τόνισε ότι αυτό που λείπει απο την Ελλάδα είναι ένας κεντρώος προοδευτικός χώρος.
Δηλωσε ακόμη ότι πιστεύει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης πιστεύει ότι η αναγέννηση του κράτους θα προκύψει απο την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης. "Αν τελικά γίνει αρχηγός θα δώσει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση και του το εύχομαι φυσικά", κατέληξε.


Copyright © 2018 RThess All rights reserved