ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Π. Καμμένος στη ΔΕΘ

12/9/2017 3:33:22 μμ

Π. Καμμένος στη ΔΕΘ

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία έκανε από το βήμα της 82ης ΔΕΘ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Απαντώντας στο θέμα των ημερών για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική σημείωσε πως χωράει η μεταλλουργία στην Ελλάδα και ευχήθηκε να λειτουργήσει η εταιρία μέσα στους κανόνες που υπάρχουν. "Δεν είμαστε κατά της επένδυσης. Είμαστε κατά της χρήσης κυανίου. Όσα λεφτά και να φέρουν δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να καταστραφεί όλο το Αιγαίο και η Χαλκιδική" σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια εμμέσως πλην σαφώς ανέφερε πως του πρότειναν οικονομική βοήθεια για τις εκλογές και ο ίδιος "τους πέταξε έξω με τις κλωτσιές" σχολιάζοντας πως δεν μπορούν τα κόμματα να είναι ατζέντηδες εταιριών αφήνοντας αιχμές για τη ΝΔ λέγοντας ότι πρώτη φορά βλέπει επαγγελματίες ατζέντηδες εταιριών.

Συνεχίζοντας την επίθεση στη ΝΔ σημείωσε πως αντί οι ακροδεξιοί να προσαρμοστούν στη ΝΔ, προσαρμοζόνται οι της ΝΔ στην ακροδεξιά.

Απαντώντας στην ερώτηση του Ράδιο Θεσσαλονίκη και της ThessNews για το φλερτ του Αλέξη Τσίπρα με την Κεντροαριστερά σχολίασε πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα και έχει ταυτόσημες απόψεις με τις νεοφιλελεύθερες της ΝΔ. "Καλοδεχούμενοι οι πραγματικοί σοσιαλδημοκράτες, μπορούμε να συνυπάρξουμε σε επίπεδο κυβερνητικό. Με τους πραγματικούς Κεντροαριστερούς ναι μπορούμε να συνεργαστούμε. Με τους νεοφιλελεύθερους όχι" τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική της χώρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υπουργό Ν. Κοτζιά λέγοντας ότι είναι από τους καλύτερους ΥΠΕΞ και πως διαπραγματεύεται μόνο για την πατρίδα. Για τις προκλήσεις της Αλβανίας ανέφερε πως χρειάζεται να απομονωθούν οι ακραίες πολιτικές και τα ακραία στοιχεία. Για τα Σκόπια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί όνομα όπως Βόρεια ή Άνω Μακεδονία ενώ για την Τουρκία σχολίασε πως όσο προκαλούν θα λαμβάνουν απάντηση.

Ερωτώμενος για την ΕΛΒΟ πρότεινε μια σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα για την επόμενη μέσα σε συνεργασία με τους εργαζόμενους. Τόσο το υπουργείο Υποδομών με την παραγωγή λεωφορειών όσο και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την βοήθεια επενδυτή θα στοχεύσουν στο να μπουν πάλι χρήματα όπως είπε για να ξεκινήσει η παραγωγή.

Τέλος τόνισε πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι αποθήκη απατημένων πολιτικών στέλνοντας μήνυμα σε όσους σκέφτονται αν κοπούν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ να προσεγγίσουν τους ΑΝΕΛ.
Copyright © 2018 RThess All rights reserved