ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Συνάντηση Σταθάκη- μεταλλωρύχων

13/9/2017 12:09:15 μμ

Συνάντηση Σταθάκη- μεταλλωρύχων

Μετά την ένταση και τα επεισόδια στο υπουργείο περιβάλλοντος, ο υπουργός συναντήθηκε με αντιπροσωπεία εργαζομένων και η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε από το υπουργείο ο κ. Σταθάκης.

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί μεταλλωρύχοι προχώρησαν σε κατάληψη του υπ.Περιβάλλοντος. Ένταση δημιουργήθηκε όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο απομακρύνοντας του περίπου 10 εργαζόμενους που βρίσκονταν εντός του κτηρίου.


Ο ΥΠΕΚΑ δήλωσε ότι η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας είναι πλήρης και ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο άρα δίνονται οι τρεις άδειες στην Ολυμπιάδα που επιτρέπουν την πλήρη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Δεύτερον, το θέμα των Σκουριών όπως και το θέμα της μεταλλουργίας που παραμένει σε εκκρεμότητα μιας και δεν έχουν κατατεθεί τελικά σχέδια από την εταιρία, θα μπουν στη διαδικασία της διαιτησίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο κ.Σταθάκης η διαδικασία στην ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ξεκινά από σήμερα, θα είναι τρίμηνης διάρκειας και θα επιλύσει όλες τις εκκρεμότητες ως προς τις υποχρεώσεις της εταιρίας απέναντι στο δημόσιο και το όφελος του δημοσίου που το ελληνικό δημόσιο καλείται να υπερασπιστεί.


Copyright © 2018 RThess All rights reserved