ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Σάλος από το ειρωνικό σχόλιο Καμμένου για τα ναρκωτικά

13/9/2017 11:13:12 πμ

Σάλος από το ειρωνικό σχόλιο Καμμένου για τα ναρκωτικά

Όλα ξεκίνησαν χθές όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός άμυνας Π. Καμμένος, ερωτηθείς για την κατάσταση με τη διακίνηση των ναρκωτικών στα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης είπε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια, έχουν λιγότερα ναρκωτικά από άλλα πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είπε ειρωνικά ότι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας «πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση στο ΠΑΜΑΚ», ειδικά στο τμήμα που γίνονται οι πολιτικές δημοσκοπήσεις, αλλιώς «δεν εξηγούνται τα αποτελέσματα».


Η απάντηση του πανεπιστημίου Μακεδονία


Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θεωρούν ότι για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουν ότι τα έκανε ο κ. υπουργός.

Πόσο μάλλον για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ελπίζουν ότι ο κ. υπουργός θα αντιληφθεί το άτοπο των σχολίων του και θα ανασκευάσει.

Copyright © 2018 RThess All rights reserved