ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ 2017

18/9/2017 10:38:24 πμ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ 2017

Συμμετέχουμε - Διασκεδάζουμε - Προσφέρουμε

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ( International Women's Organization of Greece)
διοργανώνει για 7η χρονιά την αγαπημένη σε όλους ΦΙΕΣΤΑ, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
στο ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ( δίπλα στο PRAKTIKER ) από τις 10:30 πμ ως τις 5:30 μμ.
Eίσοδος 1 ευρώ . Παιδιά 0,50 ευρώ. Κάτω των 3 ετών, ελεύθερη.

Η ΦΙΕΣΤΑ είναι μια ημερήσια γιορτή στην ύπαιθρο που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, με πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δημιουργικές δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Οι χορηγοί και πολύτιμοι συνεργάτες μας θα είναι εκεί για να προσφέρουν στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη μέρα. Ο συναρπαστικός μάγος ΜΑΡΜΕΛΟ, χορευτικά συγκροτήματα (Dance Fantacy, Σύλλογος Συνδρόμου Down, Asrai Indian Dances ), θεατρικά παραμύθια από τη Στέλα Τσίγκου και τη Χριστιάνα Μητσικούδη, ζωγραφική προσώπου από τη Μαριάνα Γιωτάκη, βιωματικά εργαστήρια από το Kids Fun Factory, JUDO από τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, basketball από την Ακαδημία Μπάσκετ Πανοράματος, volleyball , ποδόσφαιρο και basketball από τον Γ.Σ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ποικίλες αθλοπαιδιές και παιχνίδια, τεχνικές επιβίωσης από τους ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η λάτιν μπάντα Duo Los Capos , YOGA από την Κατερίνα Πατμάζογλου, πάντα υπό τους ήχους της μουσικής που θα διαλέγει για εμάς ο μοναδικός Ανδρέας Νικάκης. Και όλα αυτά υπό την προστασία της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ Ο.ΔΙ.Κ.!

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί όλη την ημέρα αναψυκτήριο με καφέ, γλυκά, χυμούς, snacks, κρύα μπύρα, hot dogs, φρεσκοψημένα σουβλάκια, πίτες , σάντουιτς, κλπ καθώς και αγορά χειροποίητων προιόντων . Χορηγοί επικοινωνίας το ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95.1 και το PLUS RADIO 102.6.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την στήρηξη του φιλανθρωπικού έργου του Διεθνούς Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας που βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών και των φίλων του.
Copyright © 2018 RThess All rights reserved