ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Πέντε τροχαία ατυχήματα

6/10/2017 2:31:34 μμ

Πέντε τροχαία ατυχήματα

...με έξι τραυματίες και εγκλωβισμούς επιβατών σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη…

Στις 5:00 τα ξημερώματα 23χρονος οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε στον Θερμαϊκό. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στα κολονάκια του πεζόδρομου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού με συνέπεια να ανατραπεί και να καταλήξει μέσα στη θάλασσα. Το συμβάν σημειώθηκε στη Λεωφ. Νίκης με Χρ. Σμύρνης.

Στις 9.30 το πρωί λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Δελφών και Αρχαιολογικού Μουσείου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα, ο οδηγός του αυτοκινήτου και ο συνεπιβάτης του καθώς και ένα άτομο που επέβαινε στο λεωφορείο. Μάλιστα ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ είχαν εγκλωβιστεί στο όχημα. Οι τρεις τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Νωρίτερα αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο στο ρεύμα εισόδου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, έπεσε σε ένα μικρό κανάλι, μετά τη Χαλάστα.
Από την εκτροπή τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος.

Στις 12:00 το μεσημέρι βυτιοφόρο, κινούμενο στην Εγνατία Οδό, εξετράπη πριν τον κόμβο της Κουλούρας με κατευθυνση προς Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, ενώ το βυτίο είναι άδειο.

Λίγο πριν τις 14:00 αυτοκίνητο ανετράπη στο δρόμο Πλαγιαρίου – Επανομής. Έσπευσε η τροχαία και η πυροσβεστική. Η οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά.

Copyright © 2018 RThess All rights reserved