ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Δολοφονία Ζαφειρόπουλου... που στρέφονται οι αρχές

13/10/2017 2:12:41 μμ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου... που στρέφονται οι αρχές

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του στα Εξάρχεια. Οι δύο δράστες σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να χρησιμοποίησαν όπλο μικρού διαμετρήματος, η βολίδα του οποίου του τρύπησε τον δεξιό πνεύμονα και ενδεχομένως την καρδιά και ο θάνατος ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης. Φέρονται να τον πυροβόλησαν από απόσταση ενάμισι μέτρου.

Η Αστυνομία, εκτιμά ότι οι δύο δράστες, έκλεισαν ραντεβού με το θύμα τους υποτίθεται για να συζητήσουν για μία υπόθεση.

Οι δύο άνδρες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν ηλικίας γύρω στα 35, φέρονται να παρέμειναν στο γραφείου για περίπου 20 λεπτά.

Στον κύκλο των αλλοδαπών πελατών, υποθέσεις των οποίων χειριζόταν το τελευταίο διάστημα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στην κατάθεση του συνεργάτη του αλλά και σε παλαιότερες υποθέσεις εστιάζουν οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τους λόγους και τα ίχνη των δολοφόνων.

Οι αστυνομικοί, δεν είναι σε θέση να απαντήσουν αν οι δύο άνδρες πήγαν στο γραφείο της Ασκληπιού με σκοπό να εκτελέσουν τον δικηγόρο ή πάνω στη συζήτηση, τα πνεύματα οξύνθηκαν και όταν χάθηκε ο έλεγχος και η ψυχραιμία, ο ένας από τους δύο «πελάτες» έβγαλε το πιστόλι και τον εκτέλεσε με μια σφαίρα στο στήθος.




Copyright © 2018 RThess All rights reserved