ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Βραβείο για την πρωθυπουργία του

13/10/2017 2:11:15 μμ

Βραβείο για την πρωθυπουργία του

Θα πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου, από την διεθνή οργάνωση Leadership Association.

Πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας στο πλαίσιο της Ευρωζώνης, αναφέρει για τον παπανδρέου η οργάνωση.

Αναλυτικότερα, η International Leadership Association στην απόφασή της να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, τονίζει:

«Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την Πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.

Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».

Copyright © 2018 RThess All rights reserved