ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Η ποιότητα της Φάρμα Κουκάκη κατακτά τις ξένες αγορές!

24/10/2017 9:14:34 πμ

Η ποιότητα της Φάρμα Κουκάκη κατακτά τις ξένες αγορές!

H συμμετοχή της Φάρμα Κουκάκη στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Anuga 2017 στην Κολωνία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι εμπορικοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν αγνά, ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γιαούρτι, κρέμες, ρυζόγαλο, αριάνι, κεφίρ και να ενημερωθούν σχετικά με την καθετοποιημένη διαχείριση του γάλακτος – από το χωράφι έως το ράφι – που περιλαμβάνει καλλιέργεια ζωοτροφών και εκτροφή αγελάδων στον κάμπο των Κάτω Αποστόλων του Κιλκίς.
Περισσότεροι από 4.000 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν από το καλαίσθητο περίπτερο, την όμορφη γκάμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ξένες αγορές και την ποιότητα των προϊόντων της οικογενειακής γαλακτοβιομηχανίας.

Στα πλαίσια της έκθεσης το Κεφίρ με στέβια & φρούτα Φάρμα Κουκάκη έλαβε εξαιρετική διάκριση συμμετέχοντας στο Anuga Taste Innovation Show ως ένα από τα πιο καινοτόμα νέα λανσαρίσματα.
Επίσης, για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο κοινό του εξωτερικού τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη που βραβεύθηκαν με την ανώτατη διάκριση στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.

Copyright © 2018 RThess All rights reserved