ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Συναγερμός για Γρηγορόπουλο και Ερντογάν

6/12/2017 8:48:38 πμ

Συναγερμός για Γρηγορόπουλο και Ερντογάν

Τριήμερο φωτιά για την ελληνική αστυνομία. Σήμερα οι διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Στις 17:30 στην Καμάρα δίνουν ραντεβού αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο. Ήδη απαγορεύεται η στάση και στάθμευση. Από τις 16:00 σταδιακά θα αρχίσουν οι διακοπές κυκλοφορίας.

Αύριο στην Αθήνα ο Τ.Ερντογάν, στην πρώτη επίσκεψη Τούρκου προέδρου της χώρα μας εδώ και 65 χρόνια. Την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Θράκη. Επί ποδός χιλιάδες αστυνομικοί. Άτομα της προσωπικής του φρουράς του Τ.Ερντογάν βρίσκονται ήδη αγκυροβολημένοι στην Αθήνα και στην Θράκη.

Ο Τούρκος πρόεδρος θα μεταβεί για προσευχή στο τζαμί Κιρμαχαλέ στην Κομοτηνή, θα συναντηθεί με τους μουφτήδες και θα μιλήσει σε συγκέντρωση
παραγόντων της μειονότητας. Το απόγευμα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για την Τουρκία.

Συλλογικότητες που αντιδρούν στην επίσκεψη Ερντογάν καλούν σε ειρηνική διαδήλωση το πρωί της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου:

- Από 16.00΄ ώρα σταδιακά θα υπάρξουν διακοπές- εκτροπές της κυκλοφορίας στις οδούς: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

- Επίσης από ώρα 05.00΄της Τετάρτης (06-12-2017) και μέχρι ώρα 06.00΄ της Πέμπτης (07-12-2017) δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:
-Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου.
-Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης.
- Γρηγορίου Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Καυτανζόγλου.
-Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι τη Στ. Δραγούμη.
- Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
- Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.
Copyright © 2018 RThess All rights reserved