ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Εσείς θέλετε ένα σετ χειμερινών εγκεκριμένων ελαστικών Mercedes- Benz M.O?

6/12/2017 1:01:11 μμ

Εσείς θέλετε ένα σετ χειμερινών εγκεκριμένων ελαστικών Mercedes- Benz M.O?

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους αυτοκινήτων Mercedes -Benz καθώς η Μ.Ιωαννίδης ΑΕΒΕ κάνει δώρο τα χειμερινά ελαστικά τους. πώς; Μπείτε στον Διαγωνισμό και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε
πατώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο!
http://mercedes-ioannidis.com/leads/elastika-mo/diagonismos.html

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ;

Για τους περισσότερους ο κινητήρας και το στήσιμο της ανάρτησης είναι το σημαντικότερο σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, αφού από αυτά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η οδική του συμπεριφορά και οι επιδόσεις. Ωστόσο, τα κατάλληλα ελαστικά είναι ζωτικό μέρος της απόδοσης της Mercedes-Benz σας. Είναι ο σημαντικότερος σύνδεσμος μεταξύ του οχήματός σας με το δρόμο, επηρεάζοντας την επιτάχυνση, το φρενάρισμα, και τη γενικότερη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.
Ήρθε η ώρα να βάλεις χειμερινά ελαστικά!
Το Φθινόπωρο, όταν αρχίσει η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και αντιστοίχως του δρόμου να πέφτει, ένα χειμερινό ελαστικό μπορεί να αναπτύξει ευκολότερα θερμοκρασία σε σχέση με ένα θερινό ελαστικό.
Τα θερινά ελαστικά φθείρονται πιο γρήγορα από τα χειμερινά στις χαμηλές θερμοκρασίες.
Αποδίδουν άριστα και σε βρεγμένο οδόστρωμα, και αυτό οφείλεται στη χάραξη «εγκοπών» στο πέλμα τους, οι οποίες προσφέρουν κράτημα στους βρεγμένους δρόμους, σε ανωφέρειες/κατωφέρειες και στις στροφές, ενώ απομακρύνουν το συσσωρευμένο χιόνι το χειμώνα.
Αποβάλλουν μεγαλύτερη ποσότητα νερού, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται το φαινόμενο της υδρολίσθησης και η απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.
Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουμε τα Εγκεκριμένα Mercedes Original ελαστικά!
Τα εγκεκριμένα ελαστικά Mercedes-Benz "M.O” πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της μάρκας, και έχουν δοκιμαστεί ειδικά για το κάθε όχημα, διασφαλίζοντας την εξαιρετική απόδοση και χειρισμό του. Επιπλέον, αυξάνουν την άνεση καθώς ελαχιστοποιούνται οι θόρυβοι και οι μηχανικές φθορές.
Η απόφαση αγοράς μιας Mercedes-Benz είναι πάντα μία απόφαση υπέρ της ασφάλειας και της ποιότητας. Γι? αυτό, η ασφάλεια δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη, αλλά στα χέρια των ειδικών της Mercedes-Benz. Η ασφάλεια στη Mercedes-Benz, έχει σπίτι.


Copyright © 2018 RThess All rights reserved