ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & τo Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος μοιράζονται τη δύναμη των ευχών!

28/12/2017 9:12:22 πμ

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ &  τo Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος μοιράζονται τη δύναμη των ευχών!

Αυτήν τη χρονιά, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα προσφέρουν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φημισμένης τους Βασιλόπιτας στον Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα ακόμα περισσότερων παιδιών!

Στα ανοιχτά εργαστήρια των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχουν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνονται οι φημισμένες τους Βασιλόπιτες: βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας, βασιλόπιτα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και φυσικά η κλασική Βασιλόπιτα με άχνη ζάχαρη. Και οι τρεις διατίθενται σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία και ανάγκη αλλά κυρίως για να βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα η ευχή ενός παιδιού μέσα από το Make–A–Wish.

Ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Η δυνατότητα έκφρασης μιας ευχής και υλοποίησής της, χαρίζει στα παιδιά δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους αλλά και μοναδικές εμπειρίες που απογειώνουν τη χαρά τους.

Υποδεχτείτε το 2018 με μία Βασιλόπιτα από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Ένα από τα κομμάτια της, το πιο γλυκό, θα ενισχύσει το πολύτιμο έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Έτσι, τυχερός δεν θα είναι μόνο αυτός που θα κερδίσει το φλουρί, αλλά όλοι γιατί βοήθησαν να ζωγραφιστούν ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια.


Την Πρωτοχρονιά του 2018 μοιράσου τη δύναμη μιας ευχής
με τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και το Make-A-Wish


Σχετικά με τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
Ο όμιλος Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ είναι μια αλυσίδα καταστημάτων αυστηρά οικογενειακού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής από τις αρχές του εικοστού αιώνα. Σήμερα αριθμεί πλέον 22 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά με αφετηρία την παράδοση αλλά επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία. Παραμένει η πρώτη επιλογή του καταναλωτή για τα περίφημα γλυκά του, τα οποία παρασκευάζονται στα ανοιχτά εργαστήριά του, μπροστά στα μάτια του πελάτη, με εξαιρετική φροντίδα και μεράκι και πάντα με ολόφρεσκες και αγνές πρώτες ύλες. Παράλληλα αναλαμβάνει και ικανοποιεί με συνέπεια και εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

Κεντρικά γραφεία: Λ. Μεσογείων 86, 11527 Γουδί, Αθήνα
Τηλ. 210 7711744 email: [email protected]


Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ?Μake-A-Wish International? και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.830 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:
Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη, 17237
Τ. 210-9637660 & 7, Ε. [email protected]
Copyright © 2018 RThess All rights reserved