ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Λ.Κυρίζογλου: Ο Μπουτάρης έχει ξεφύγει (βίντεο)

13/2/2018 12:51:07 μμ

Λ.Κυρίζογλου: Ο Μπουτάρης έχει ξεφύγει (βίντεο)

Σκληρή κριτική έκανε με τη σειρά του προς τον Γιάννη Μπουτάρη για τις δηλώσεις του περί του αεροδρομίου «Μακεδονία», ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου.

«Θα συνιστούσα στον κ. Μπουτάρη να συνέλθει στον εαυτό του γιατί έχει ξεφύγει. Να συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης, να ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα και να μην θέλει να μετατρέπεται σε ασκούντα εξωτερική πολιτική. Επίσης όσο είναι δήμαρχος και λέει τις απόψεις του, καλό θα ήταν να τις συζητήσει πρώτα στο δημοτικό συμβούλιο, στην ημερήσια διάταξη κάποιας συνεδριάσεως να βάλει συγκεκριμένο θέμα και κατόπιν εξουσιοδοτημένος από το δημοτικό του συμβούλιο να λέει τα όσα λέει», είπε χαρακτηριστικά πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως είπε μάλιστα, «διαφορετικά ισχύει για αυτόν, μωραίνει ο κύριος, ον βούλεται απωλέσαι. Ο κύριος Μπουτάρης λέει να αλλάξει το κτελ ονομασία παραδείγματος χάριν ή το αεροδρόμιο Μακεδονία για να μην προκαλεί τη σύγχυση στο επιβατικό κοινό. Είπε επίσης πχ να ονομαστεί "Νίκος Γκάλης", ας ονομαστεί κατά την δική του άποψη αφού έχει ξεφύγει, Γιάννης Μπουτάρης».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:Copyright © 2019 RThess All rights reserved