ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Συνάντηση Π. Κουρουμπλή με τους γονείς του στρατιωτικού Κούκλατζη

20/4/2018 10:34:28 μμ

Συνάντηση Π. Κουρουμπλή με τους γονείς του στρατιωτικού Κούκλατζη


Συνάντηση με τους γονείς του φυλακισμένου από τους Τούρκους στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, είχε πριν λίγη ώρα στην Ορεστιάδα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τους δημάρχους Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη.


Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο κ. Κουρουμπλής, με την ευκαιρία της παρουσίας του στον ΄Εβρο και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο, όπου κήρυξε  την έναρξη του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με τίτλο «Aλλάζοντας τις πόλεις, αλλάζουμε τον κόσμο».


Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα. Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε στο Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη την προσωπική του συμπαράσταση αλλά και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες σε κάθε επίπεδο. 


Τους άκουσε να του λένε ποιά είναι η κατάσταση του γιου τους όσο και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, όταν τους επισκέπτονται στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου παραμένουν για 50 ημέρες και πως τους είδαν και σήμερα που και πάλι τους επισκέφθηκαν. 


Αποχωρώντας από το σπίτι της οικογένειας Κούκλατζη, ευχήθηκε να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο παιδιών, αλλά και η δική τους.


 


Copyright © 2019 RThess All rights reserved