ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Αποζημιώσεις για τους πληγέντες της σφοδρής βροχόπτωσης

16/5/2018 7:42:11 μμ

Αποζημιώσεις για τους πληγέντες της σφοδρής βροχόπτωσης

Ανακοίνωση για τις αποζημιώσεις των πληγέντων από την πρόσφατη σφοδρή νεροποντή εξέδωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα:
1. Για φθορές σε κατοικίες (οικοσκευές) οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται με αίτησή τους στον δήμο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Πρωτοκόλλου, Βασιλέως Γεωργίου Α΄1, ΤΚ 54636, 1ος όροφος), ζητώντας διενέργεια αυτοψίας και καταγραφή ζημιών. Για τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς θα διενεργηθεί επιτόπια αυτοψία από τις αρμόδιες επιτροπές του δήμου. Οι αποζημιώσεις καταβάλλονται με κρατική μέριμνα.
2. Για φθορές σε επιχειρήσεις οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται με αίτησή τους στον δήμο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Πρωτοκόλλου, Βασιλέως Γεωργίου Α΄1, ΤΚ 54636, 1ος όροφος), ζητώντας διενέργεια αυτοψίας και καταγραφή ζημιών. Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται στην αυτοτελή διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Για τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς θα διενεργηθεί επιτόπια αυτοψία από τις αρμόδιες επιτροπές της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι αποζημιώσεις καταβάλλονται με κρατική μέριμνα.
3. Για φθορές σε οχήματα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται με αίτησή τους στην αυτοτελή διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Βασ. Όλγας 198, Τ.Κ. 54655, τηλ. 2313 319.855), από όπου θα ζητούν βεβαίωση έκτακτων καιρικών φαινομένων για την 10.05.2018, την οποία ακολούθως θα προσκομίζουν στην ασφαλιστική τους εταιρεία για τις περαιτέρω ενέργειες.


Copyright © 2019 RThess All rights reserved