ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Κοτζιάς: Δεν χρειάζονται 180 ψήφοι για τη συμφωνία των Πρεσπών

3/7/2018 12:38:57 μμ

Κοτζιάς: Δεν χρειάζονται 180 ψήφοι για τη συμφωνία των Πρεσπών

Σφήνα Κοτζιά, ενώ το παράθυρο για τις 180 ψήφους άνοιξε το ίδιο το Μαξίμου μετά από αίτημα του Π. Καμμένου σήμερα το πρωί. 


Η συμφωνία δεν παραχωρεί εθνική κυριαρχία για να μπαίνουν ως προϋπόθεση  οι 180 ψήφοι, δήλωσε ο ΥΠΕΞ με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο κόκκινο. 

Επισήμανε ότι θέμα ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση δεν μπαίνει το επόμενο εξάμηνο, αναφέροντας ότι αυτό το χαρτί το έκαψε ο κ. Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε πως είναι άλλο θέμα η ψήφος εμπιστοσύνης και άλλο πράγμα να ψηφιστεί η συμφωνία για το Σκοπιανό. Η συμφωνία για το Σκοπιανό έχει μια πλειοψηφία βουλευτών στη Βουλή, έτσι όπως έχουν εκδηλωθεί οι ίδιοι οι βουλευτές, συμπλήρωσε και τόνισε: «Το ζήτημα είναι ότι μέχρι να έρθει για ψήφιση στη Βουλή, να κάνουμε σοβαρή δουλειά, να την εξηγήσουμε, γιατί πιστεύουμε ότι στοιχειώδη πράγματα δεν είναι γνωστά ή είναι διαστρεβλωμένα συστηματικά από την αντιπολίτευση».

Εκμυστηρευόμενος τι σημαίνει για τον ίδιο η συμφωνία, ο κ. Κοτζιάς είπε: «Έκανα ένα μεγάλο βήμα να απελευθερώσω τη χώρα από ένα φυλακισμένο παρελθόν, για ένα ζήτημα που δεν έπρεπε να παραμένει ως αιτία αδράνειας μας απέναντι σε στάσεις αποσταθεροποίησης στην περιοχή. Έκανα το καθήκον μου απέναντι στην πατρίδα».


Copyright © 2019 RThess All rights reserved