ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Z. Kωνσταντοπούλου: Η συμφωνία των Πρεσπών εκχωρεί κομμάτι εθνικής κυριαρχίας

12/9/2018 4:17:53 μμ

Z. Kωνσταντοπούλου: Η συμφωνία των Πρεσπών εκχωρεί κομμάτι εθνικής κυριαρχίας

Δριμεία κριτική κατα της κυβέρνησης εξαπέλυσε η προέδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνταντοπουλου απο τη ΔΕΘ.
Χαρακτηρισε ψεύτη τον πρωθυπουργό και ψέμα την έξοδο της χώρα απο τα μνημόνια καθώς οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει είναι για τα επόμενα 42 χρόνια, δένοντας τη χώρα σε διαρκή λιτότητα. Σημείωσε ότι ανάπτυξη δεν έρχεται με τα εργαλεία της χώρας σε ξένα χέρια και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την κοινωνία γονατισμένη.
Δηλωσε ότι η νέα μετά μνημονιακή περίοδος είναι χειρότερη καθώς δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Χαρακτηρισε διαβοητη τη συμφωνία των Πρεσπών λεγοντας ότι εκχωρεί κομμάτι εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Είπε ακόμη ότι είναι προϊόν πιέσεων ΗΠΑ και Γερμανίας, ΝΑΤΟ και ΕΕ για να έχουμ τις στο χώρες ως ελεγχόμενα προτεκτοράτα. Τόνισε ότι η συμφωνία έχει διατάξεις εσκαμμένα ασαφής που υποδαυλίζουν τον αλυτρωτισμό κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων.
Ακόμη αναφέρθηκε στη μη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων στρέφοντας τα πυρά της κατα του Πρωθυπουργού αλλά κάτι του Πριεδρου της Δημοκρατίες.
Χαρακτηρισε έγκλημα όλα όσα έγιναν στο Ματι λεγοντας ότι θα καταθέσει μυνησεις για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι των πλειστηριασμών που όπως επισήμανε στρέφονται κατα του λαού.

Copyright © 2020 RThess All rights reserved