ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Π. Ψωμιάδης: Απο σήμερα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης - Θέλω αντίπαλο τον Μπουτάρη (video)

11/10/2018 2:39:34 μμ

Π. Ψωμιάδης: Απο σήμερα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  - Θέλω αντίπαλο τον Μπουτάρη (video)

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης στις εκλογές του Μαΐου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματίσει ραντεβού στην Αθήνα, αλλά όπως και να καταλήξουν αυτά, θα είναι υποψήφιος για το δήμο. Αποκάλυψε δε οτι έχει ζητήσει ραντεβού με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε την θέληση να έχει αντίπαλο τον Γιάννη Μπουτάρη, ενώ στον αγώνα του για τον δήμο δεν ξεκινά χωρίς τον αδερφό του Διονύση Ψωμιάδη.

Αρχικά ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, που δεν έχουν καμία σχέση όμως με τη δικαιοσύνη, αλλά απο σήμερα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

"Δεν θέλω μια πόλη στρας και μια πόλη μεταμφιεσμενη. Θέλω μια πόλη καθαρή που θα γίνουν όσα υποσχεθούν προεκλογικά. Και προκαλώ τον οποιονδήποτε να δει τα προεκλογικά μου φυλλάδια και αν έγιναν όσα είχα υποσχεθεί" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχολίασε πως στην Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε τα τελευταία χρόνια μια δικτατορία της πολιτικής ορθότητας." Ποτέ δεν ήθελα να είμαι κομπάρσος. Πάντα πρωταγωνιστής. Πολλοί προσπάθησαν να με φιμώσουν" συμπλήρωσε." Αρνούμαι την δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ" πρόσθεσε.

"Η Θεσσαλονίκη δεν ειναι μια τυχαία πόλη. Είναι μεγάλη πόλη και μπορεί να γίνει μεγαλύτερη. Είμαι έτοιμος να δώσω την μάχη για τη Θεσσαλονίκη. Θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν. Εγώ θα συνεχίσω. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Θεσσαλονίκη ψηλά.

"Κατεβαίνω ανεξάρτητος. Όποιος θέλει έρχεται και στηρίζει. Θέλω για αντίπαλο τον Γιάννη Μπουτάρη. Θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος. Τέλος" τόνισε μεταξύ άλλων στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Π. Ψωμιάδης. 

Φωτογραφικό ΥλικόΔείτε τα σχετικά βίντεο:Copyright © 2020 RThess All rights reserved