ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


O Σαββίδης διαψεύδει του ΝΥΤ- Καταγγέλλει ευφάνταστα ψυχροπολεμικά σενάρια

11/10/2018 3:59:45 μμ

O Σαββίδης διαψεύδει του ΝΥΤ- Καταγγέλλει ευφάνταστα ψυχροπολεμικά σενάρια

Απάντηση και εξώδικο του Ιβάν Σαββίδη στους NYT. Καταγγέλλει ευφάνταστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Η εφημερίδα ενέπλεκε τον Σαββίδη σε προσπάθεια υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών για λογαριασμό της Ρωσίας. Στην απάντηση επισημαίνεται: 


"Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας", αναφέρεται στην ανακοίνωση και διαψεύδεται κάθε σχέση ή εμπλοκή του επιχειρηματία με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

"Σε αυτό το πλαίσιο", σημειώνεται στην ανακοίνωση, "οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας".

Υπογραμμίζεται ακόμα ότι ο κ. Σαββίδης "παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης".
Copyright © 2019 RThess All rights reserved