ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


ΝΔ: Τσίπρας & Καμμένος κοροϊδεύουν τους πολίτες

8/11/2018 10:42:17 μμ

ΝΔ: Τσίπρας & Καμμένος κοροϊδεύουν τους πολίτες


«Επιβεβαιώθηκε πλέον και διά στόματος του κ. Τσίπρα ότι με τον κ. Καμμένο συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες» υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, σε σχόλιό της για την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.


«Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο πρωθυπουργός αποκάλυψε... χαλαρά ότι ο κ. Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μη χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους» επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.


«Κατά τα άλλα, ουδεμία έκπληξη προκαλεί πια ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως. Δεν άκουσε ποτέ τον Παύλο Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις, δεν είδε τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά ότι χρηματίζεται από τον Τζωρτζ Σόρρος, ενώ διέψευσε ότι η κ. Αχτσιόγλου έκανε έφεση για να μη δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.


Προανήγγειλε, όμως, δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε. Οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στην χώρα μας τα "go back madame Merkel” και τα "θα σκίσω τα μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο". Καλό βράδυ κ. Τσίπρα» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ.


Copyright © 2018 RThess All rights reserved