ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Συνάντηση Μπουτάρη-Χαρίτση- Τί είπαν για τον βανδαλισμό στο σπίτι του δημάρχου και την δημοτική αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

9/11/2018 3:24:19 μμ

Συνάντηση Μπουτάρη-Χαρίτση- Τί είπαν για τον βανδαλισμό στο σπίτι του δημάρχου και την δημοτική αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Για οργανωμένη επίθεση έκανε λόγο στις δήλωσεις του ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στο πλαίσιο της συνάντησης με τον υπουργό εσωτερικών στο δημαρχείο της πόλης. Δήλωσε ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι φοβήθηκαν τα παιδιά της γυναίκας του που εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι και τρόμαξαν. Ευχαρίστησε την κ. Νοτοπουλου, τον κ. Αγγελόπουλο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δομζαριδη που επέμεναν να έχει 24ωρη φύλαξη στο σπίτι από επιτήρηση που υπήρχε μέχρι το περιστατικό.
Σε ερώτηση αν η επίθεση σχετίζεται με τις σκέψεις του να είναι ξανά υποψήφιος δήλωσε "δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, αυτό που ξέρω είναι ότι φοβήθηκε η οικογένεια μου και αυτό είναι απάνθρωπο".
Από την πλευρά του ο υπουργός εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του ίδιου αλλά και της κυβέρνησης για τη νέα επιθεση, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου είδους φασιζουσας λογικής επιθέσεις δεν πτοουν το δήμαρχο ο οποίος συνεχίζει να είναι δυνατος, ακμαίος στο καθήκον.
Για τη συζήτηση που είχε με το δήμαρχο ο κ Χαριτσης τόνισε ότι υπάρχει καλή συνεργασία. Αναφέρθηκε στις νέες προκηρύξεις του Φιλοδημου στις οποίες μπορεί να συμμετέχει και ο δήμος αλλά και σε μια σειρά προγραμμάτων που θα ανακοινωθούν το επόμενο διαστημα.
Για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών που του έθεσε ο δήμαρχος απάντησε ότι με νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή διασφαλίζουμε ότι μέχρι 29 Μαρτίου θα έχουν τοποθετηθεί όλοι οι αιτούντες στη δημοτική αστυνομία θα έχουν επιστρέψει δηλαδή  από τα σωφρονιστικά καταστήματα. Σύμφωνα με το Δήμαρχο πρόκειται για 39 άτομα τα οποία έχουν κάνει αίτηση να επιστρέψουν στη δημοτική αστυνομία.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Copyright © 2019 RThess All rights reserved