ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Ανακαίνιση Μπάνιου : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια επιτυχημένη ανακαίνιση

11/1/2019 4:54:15 μμ

Ανακαίνιση Μπάνιου : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια επιτυχημένη ανακαίνιση

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση ολικής ή μερικής ανακαίνισης σπιτιού του, αφού είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους χώρους ενός σπιτιού, σε καθημερινή βάση. Η ανακαίνιση μπάνιου, δίνει την αίσθηση ανανέωσης και πολυτέλειας και μεταβάλλει την εικόνα του μπάνιου σας. Οι εργασίες ανακαίνισης είναι εργασίες με υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις.
 
Υπάρχουν διάφορα είδη εργασιών που μπορεί να γίνουν στη διάρκεια μιας ανακαίνισης λουτρού από τις πιο απλές όπως τοποθέτηση καινούργιας ντουζιέρας μέχρι τις πιο περίπλοκες που περιλαμβάνουν αλλαγή πλακιδίων, ειδών υγιεινής και επιδιόρθωση των υδραυλικών. Σκοπος των εργασιών  είναι να γίνει ο χώρος πιο λειτουργικός ώστε να διευκολύνει τη καθημερινότητα όσων το χρησιμοποιούν.
 


Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο συνεργείο για την ανακαίνιση μπάνιου;


 
            Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα από τα πιο βασικά είδη ανακαινίσεων σε ένα σπίτι. Ειδικά στη περίπτωση που το μπάνιο σας είναι μικρό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χώρο και οι αλλαγές να προσαρμοστούν στα δεδομένα των διαστάσεων του μπανιου. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα του χώρου σας. Έτσι, πρέπει να επιλέξετε ένα συνεργείο το οποίο να απαρτίζεται από διαπιστευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι να διαθέτουν εμπειρία και σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις επιθυμίες σας και με τις δικές τους προτάσεις και συμβουλές να βγουν τα σχέδια για την ανακαίνιση.
 


Σε ποια σημεία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή;


 
1.Έμφαση στη λειτουργικότητα
Η ανακαίνιση γίνεται με σκοπό να ανανεώστε τα χώρο σας καθώς και να γίνει περισσότερο λειτουργικός σε σχέση με πριν. Ιδιαίτερα να ο χώρους του μπάνιου είναι περιορισμένος, τότε ο σχεδιασμός της ανακαίνισης θα πρέπει να γίνει με ακόμα πιο προσεκτικό τρόπο απο το συνεργείο ανακαίνισης. Μπορείτε να καταγράψετε σε μια λίστα τις λειτουργικές σας ανάγκες καθώς και προτάσεις σας σχετικά με το νέο μπάνιο. Στη συνέχεια θα πρέπει να συζητήσετε με τον υπεύθυνο του συνεργείου ώστε να καταλήξετε στα τελικά σχέδια και τις εργασίες που θα χρειαστεί να γίνουν.
 
2. Αλλαγές για καλύτερη αισθητική
Για την ανανέωση του μπάνιου σας θα μπορούσατε να επιλέξετε πλακάκια με διακοσμητικά, μωσαϊκό ή βότσαλα δαπέδου. Με τον τρόπο αυτό ο χώρος θα γίνει περισσότερο όμορφος και εντυπωσιακός.


3. Σωστός φωτισμός του χώρου  
Το μπάνιο είναι ένας χώρος που πρέπει να διαθέτει επαρκή φωτισμό. Ένας εναλλακτικός τρόπος για να το πετύχετε αυτό, εκτός από τα φωτιστικά είναι οι καθρέφτες. Η τοποθέτησή τους στα κατάλληλα σημεία συμβάλλει στη διάχυση του φωτός, επιτυγχάνοντας έτσι τον καλύτερο φωτισμό του μπάνιο σας.
 
           
 


Ποιες εργασίες γίνονται κατά την ανακαίνιση μπάνιου;


 
Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια σύνθετη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές εργασίες και απαιτεί τη συνεργασία διαφορετικών επαγγελματιών.
 
Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες περιλαμβάνουν:
 
Αλλαγή πλακιδίων τοίχου και δαπέδου
Το αποτέλεσμα σε εξαρτάται από τη σωστή επιλογή των χρωμάτων των πλακιδίων, το σωστό συνδυασμό των χρωμάτων, τη σωστή επιλογή του μεγέθους των πλακιδίων καθώς και από τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθούν από το συνεργείο της ανακαίνισης. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα κάνει το μπάνιο σας να διαφέρει και θα δώσει μια μοντέρνα όψη στο χώρο σας, θα ήταν καλή επιλογή η πατητή τσιμεντοκονία, η οποία χρησιμοποιείται όλο πιο συχνά πλέον.
 
Βάψιμο με αντιμουχλικά χρώματα
 
Ο ελαιοχρωματισμός είναι μια από τις βασικές εργασίες που γίνονται σε μια ανακαίνιση μπάνιου. Το συνεργείο ανακαίνισης θα κάνει τις απαραίτητες χρωματουργικές εργασίες, με χρήση αντιμουχλικών οικολογικών χρωμάτων ώστε να μην υπάρξουν φθορές λόγω της υγρασίας που επικρατεί στο χώρου του μπάνιου. Οι ειδικοί με τις κατάλληλες τεχνοτροπίες μπορούν να φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να σας εγγυηθούν για τη ποιότητα των εργασιών.
 
Αλλαγή των ειδών υγιεινής
 
Μια ακόμα σημαντική εργασία που γίνεται σε είναι η αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής και η αντικατάστασή τους με νέα που να ταιριάζουν στο χώρο, να ικανοποιούν τα γούστα σας και να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας. Τα είδη υγιεινής αποτελούνται από τις βρύσες, τη λεκάνη, τη μπανιέρα, το spa, το υδρομασάζ κ.τ.λ.
 
Η επιλογή τους γίνεται πάντα με βάση το γούστο και τις επιθυμίες σας ενώ πρέπει να είναι προσαρμοσμένα για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των λειτουργικών σας αναγκών. Η επιλογή των κατάλληλων ειδών υγιεινής αποτελεί τον πιο άμεσο τρόπο για την ριζική ανανέωση του μπάνιου σας, αφού είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι του χώρου.
 
Αλλαγή Κουφωμάτων
 
Μια σωστή και ολοκληρωμένη ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει αλλαγή των κουφωμάτων και αντικατάστασή τους με νέα κουφώματα αλουμινίου ή pvc. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των κουφωμάτων καθώς αποτελούν τη βάση για να αποφευχθούν μελλοντικές δυσκολίες, προβλήματα και φθορές, γεγονός που ίσως να είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο.
 


Γιατί να εμπιστευτώ το myConstuctor.gr για την ανακαίνιση μου;


 
            Αν θέλετε μια όμορφη και διαχρονική ανανέωση του μπάνιου σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους επαγγελματίες του myConstructor.gr για ανακαίνιση μπάνιου.  Τα συνεργεία ανακαίνισης διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό με αποτέλεσμα να μπορούν να αναλάβουν ακόμα και τη πιο δύσκολη ανακαίνιση μπάνιου με εγγύηση για τη ποιότητα του αποτελέσματος.
 
MyConstructor.gr


Copyright © 2019 RThess All rights reserved