ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Άλυτο μυστήριο η άγρια δολοφονία 54χρονου στην Θεσσαλονίκη - Τι λέει ο αδερφός του; (VIDEO)

15/10/2019 10:37:28 μμ

Άλυτο μυστήριο η άγρια δολοφονία 54χρονου στην Θεσσαλονίκη - Τι λέει ο αδερφός του; (VIDEO)

Το θύμα, ένας 54χρονος άνδρας, είχε βρεθεί κατακρεουργημένο σε μια καρέκλα, στο διαμέρισμά του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ο αδερφός του ζητά από τις Αρχές να μην «παγώσουν» την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο αδερφός καταγγέλλει πως οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Ακόμα αναζητά τις απαντήσεις που θα φέρουν τη λύτρωση στην οικογένειά του.

Όπως υποστηρίζει ο 52χρονος, λίγες ημέρες πριν από το φονικό, ο αδελφός του είχε διαπληκτιστεί μέσα στο διαμέρισμα με φίλους του. Ο καυγάς, λέει, ίσως συνδέεται με το τραγικό τέλος που βρήκε ο άτυχος άνδρας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν οικονομικό.

Δράστης και θύμα, όπως φαίνεται, δεν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Η θέση του 54χρονου πάνω στην καρέκλα, δείχνει πως αιφνιδιάστηκε από τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στον θώρακα.

Η οικογένεια του θύματος, έναν χρόνο μετά το στυγερό έγκλημα, ζητά από τις Αρχές να προχωρήσουν τις έρευνες και να μην αφήσουν την υπόθεση να “παγώσει”.
Copyright © 2020 RThess All rights reserved