ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Μέσω ροφήματος τα ναρκωτικά στην Μαρκέλλα – Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση

18/6/2020 11:02:13 πμ

Μέσω ροφήματος τα ναρκωτικά στην Μαρκέλλα – Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας που έλαβε χώρα στις 11 Ιουνίου στην περιοχή της Τούμπας προχώρησε η αστυνομία. Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 33χρονη ημεδαπή, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες σε περιοχή της Κατερίνης.

Η συλληφθείσα παρακρατούσε την ανήλικη, χορηγώντας της ναρκωτικές ουσίες, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές προέβη σε αλλαγές του παρουσιαστικού της. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε μεταξύ άλλων  ρουχισμός που φορούσε κατά την αρπαγή του κοριτσιού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία, η φερόμενη ως δράστιδα είναι μια 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Copyright © 2021 RThess All rights reserved